Mijn verhaal

Mijn naam is Tamara Ferchichi, gezondheidscoach voor vrouwen met een passie voor de magische wereld van Ayurveda. Ik geloof dat voeding, leefstijl en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en vanuit dat principe help ik vrouwen.

Mijn roerige leven heeft me geïnspireerd tot wat ik nu doe. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de wellness branche en startte in 2010 mijn bedrijf Makeupboost. Alles ging prima tot ik ernstig ziek werd. Op dat moment kwam alles stil te staan.

Dit werd veroorzaakt door voedselintoleranties en allergische reacties maar er was er niemand die inzag wat ik mankeerde, ongeacht waar ik aanklopte voor hulp. Na twee vermoeiende jaren liep het dan ook helemaal uit de hand.

Na twee jaar kon ik nauwelijks nog eten, mijn gewicht was met tien kilo vermindert, had maag- en darmproblemen en was zowel geestelijk als lichamelijk totaal uitgeput. Drinkvoeding kon ik ook niet meer verdragen. Radeloos en geen idee hoe, wist ik één ding zeker, ik moest hoe dan
ook uit deze situatie zien te komen! 

Mijn eigen ervaring werd mijn doel & motivatie

Het besef dat niemand je kan helpen kwam hard aan. Maar ik gaf het niet op en ging zelf aan de slag om weer gezond te worden. Stap voor stap, in mijn eigen tempo.

Ik realiseerde me dat voeding de sleutel was naar herstel en volgde mijn eigen gevoel. Wat ik kon eten moest pure voeding zijn, aangevuld met vele soorten kruidenthee. Ik zocht alles op, de boekenkasten puilden uit en google was mijn beste vriend. Gedurende deze tijd ben ik gaan studeren om te specialiseren in voeding en kruiden. Ik werkte minder en volgde opleidingen, cursussen, masterclasses en ging naar lezingen. Uiteindelijk is het gelukt om weer gezond en vitaal te worden. Het achteraf het beste wat me ooit is overkomen. (nooit gedacht dat ik dit ooit zeggen;-) 

Mijn passie voor voeding en leefstijl is blijven bestaan en in 2018 ben ik naast Makeupboost, de Circle of Wellness gestart,  waarmee ik als coach de afgelopen jaren al vele vrouwen naar een gezonde leefstijl begeleidde.

Met kennis uit deze studies, uit mijn eigen onderzoeken en ervaring help ik nu andere vrouwen naar een gezonder leven.

Voeding-Beweging-Mindset

Het resultaat van selfcare

Aankomen is moeilijker dan je denkt!

2016
1 jaar voedselintoleranties.
Van 52 kg naar 47 kg.

2017
2 jaar voedselintoleranties.
Van 47 naar 43 kg.

Tamara Ferchichi- Voeding- en health coach

 2018
Resultaat na selfcare.
Van 43 kg naar 47 kg. 

Tamara Ferchichi

 2019 februari
Doel bereikt. Op mijn oude gewicht
Van 49 kg naar 52 kg

Heb je een vraag of wil je zelf iets delen?

Stuur me een berichtje