Over mij

Hi ik ben Tamara Ferchichi, voedingsdeskundige, gezondheids- en leefstijlcoach. Ik geef gespecialiseerde begeleiding waarbij mijn werkwijze coachend en motiverend is en ik ben altijd nauw betrokken bij mijn cliënten. Met de juiste informatie, praktische tips en voedings- en beweegadvies help ik je stapsgewijs naar een weer energieke en gezonde leefstijl. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt de juiste informatie krijgen en dat zij ook hulp krijgen dit toe te passen in hun leefstijl. Daarom zoeken we dan ook samen naar een goede balans voor jouw.

Mijn achtergrond en motivatie

In 2004 heb ik opleidingen visagie, hairstyling en styling gevolgd. Na de afronding hiervan ben ik in 2010 mijn succesvolle bedrijf Makeupboost gestart voor beauty workshops en fotoshoots. In 2015 ben ik ernstig ziek geworden. Achteraf bleek dat veroorzaakt door voedselallergieën en voedselintoleranties voor bepaalde voeding en toevoegingen waaronder Sulfieten (E-nummers E220 t/m E228) en zoetstoffen. Ik heb hulp gezocht maar niemand zag de oorzaak en niemand kon me helpen. Op een gegeven moment woog nog maar 44 kilo. Ik was radeloos en had nog geen idee hoe maar één ding was zeker ik moest hoe dan ook uit deze situatie zien te komen en dat is gelukt.

Ik ben mezelf gaan ontwikkelen op het gebied van voeding door de opleidingen gewichtsconsulent en gezondheidscoach te volgen, naar lezingen te gaan en waar mogelijk te lezen over voeding en wat dit voor je lichaam kan doen, met name puur en onbewerkte producten.

Nu help ik andere mensen waaronder mkb’ers, zzp’ers en teammanagers om weer
aan te sterken en energie te verkrijgen na een burnout of ziekte zodat ook zij weer succesvol hun bedrijf kunnen runnen of team kunnen motiveren 

Tamara Ferchichi- Voeding- en health coach