Omelet Postelein & Oesterzwam

Omelet met oesterzwammen

Deze omelet past perfect bij een verantwoorde lunch. Eieren en oesterzwammen bevatten
veel eiwitten. De oesterzwam is tevens ook rijk aan vezels wat maakt dat deze combinatie
zeer voedzaam is. Een lekkere lunch om mee te nemen naar het werk.

Ingrediënten 2 personen

4 eieren
60 ml halfvolle melk 
100 gram oesterzwammen
50 gram postelein
Plantaardige olie om in te bakken

Bereidingswijze

1. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in plakken.

2. Verwarm de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de oesterzwammen
in een paar minuten zacht.

3. Was de postelein en knip het harde uiteinde van de steeltjes.

4. Klop de eieren los met de melk.

6. Voeg naar smaak zout en peper toe

7. Schenk het eiermengsel bij de oesterzwammen en bak de omelet
in 8-10 minuten gaar.

8. Strooi de postelein er er over vlak voordat je het serveert

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *